LIVRAREA COMENZII

Tablourile noastre sunt personalizate sau fabricate la comandă și cu specificațiile clientului. Acest lucru face ca timpul de livrare să înceapă a fi calculat după terminarea lucrului la tabloul dvs. (24 sau cel mult 48 de ore) din momentul confirmării comenzii de către noi. Comanda ta va fi livrată în 24 de ore, în cazul în care a fost plasată înainte de ora 15:00 într-o zi lucrătoare. Dacă ai plasat o comanda după ora 15:00 într-o zi lucrătoare sau într-o zi nelucrătoare, termenul se decaleaza cu zilele scurse pâna în prima zi lucrătoare. Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile cu valoarea totală mai mare de 600 RON beneficiază de livrare gratuită. În cazul stornării comenzilor sau Retur, costul de transport nu se stornează.

 

EXPEDIEREA

Ambalarea și livrarea sunt servicii pe care le realizăm noi, dar raspunderea noastră pentru integritatea și conținutul pachetelor încetează în momentul când acestea au părăsit sediul nostru. Din acest motiv vă sfătuim să verificați coletele la primire, societatea noastră nefiind în nici un fel răspunzatoare pentru eventuale daune provocate după momentul expeditiei către dvs.

CONDITII DE RETURNARE

Conform legislației române, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Astfel că, X-Trend.ro vă va înapoia contravaloarea produselor comandate în maxim 14 de zile de la data denunțării în scris sau online a comenzii. Suma înapoiată și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client.ATENȚIE!!! Comenzile din categoria "Tablouri Mozaic", realizate după fotografia clientului, sau modificate și personalizate după cerințele clientului NU SE RETURNEAZĂ datorită faptului că nu pot fi repuse  în vânzare! De asemenea nu se returnează contravaloarea acestor comenzi. Singura excepție poate să apară în cazul în care primiți un tablou deteriorat din cauza transportului, situație în care va sfătuim să refuzați coletul cu notificarea curierului (Posta,FanCourier, Sameday, DPD) a motivului pentru care refuzați recepția.  În acest caz vom reface comanda. Plasarea unei comenzi din categoria "Tablouri Mozaic"  atrage după sine acceptarea de către dvs. a condiției mai sus menționate!

ÎN CÂTE ZILE AI VOIE SĂ RETURNEZI PRODUSELE CUMPĂRATE?

Conform legislației române, respectiv Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11/06/2014, „consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.” Astfel că, x-trend.ro vă va înapoia contravaloarea produselor comandate în maxim 14 de zile de la data denunțării în scris sau online a comenzii. Suma înapoiată și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client.

 

CARE SUNT EXCEPŢIILE PENTRU CARE SE APLICĂ ALTE REGULI?

Produse şi servicii care sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzute în articolul 16:

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

CUM TREBUIE RETURNAT UN PRODUS PENTRU A FI SIGUR CĂ BENEFICIEZI DE DREPTUL DE RETURNARE?

În aceeaşi stare în care a fost primit.

CUM TREBUIE CLIENTUL SĂ ANUNŢE MAGAZINUL CĂ VREA SĂ RETURNEZE PRODUSUL?

În orice mod doreşte. Sarcina probei anunţării revine consumatorului. Chiar dacă legea are un formular obligatoriu de retragere sau permite comerciantului să aibă un sistem de primire a cererilor de retur, consumatorul poate folosi orice „declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.”